Passa al contingut principal

Tasca zero

Siau benvinguts al portafolis d'aprenentatge del CC Beata Francinaina Cirer. Els mestres que formam part de l'equip #CompDigEdu del nostre centre som en Miquel Miralles, com a director, i en Roberto Fernández, com a coordinador TIC.

La nostra escola se situa a Inca, a la barriada de Crist Rei. A pesar d'esser una escola petita amb molta diversitat i pocs recursos, sempre hem cregut en la importància de les TIC com a eina per a formar alumnes més competents.

Precisament, aquest impuls decidit que iniciàrem anys abans de la pandèmia ens permeté afrontar el confinament amb molta més seguretat i organització, car disposàvem de les eines per a fer ensenyament a distància. A més, la majoria dels docents i dels alumnes comptaven amb una bona competència digital i la comunicació amb les famílies era molt fluida.

Per això, aquesta Transformació Digital la rebem amb molta satisfacció per tot el que implica a nivell d'adquisició de competència digital i de transformació dels entorns educatius.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mòdul 2

Les necessitats socials d'aprenentatge actuals estan vinculades al fet digital gairebé en la totalitat de les activitats humanes. Ja el 2006 la Unió Europea definí què era competència digital. De forma resumida: ús segur i crític de les TSI —tecnologies de la societat de la informació— i adquisició de les competències bàsiques en matèria de TIC.